Places


CAPITAL
Capital je hlavná časť mesta Chicago. Zostali tu mrakodrapy, byty, obchody, ale v nich už ľudia nič nenájdu. Síce sa táto časť berie, ako najbohatšia, je najťažšie tu prežiť. Vládne tu nenormálna korupcia a to aj vďaka tomu, že všetko sa riadi odtiaľto. Vláda tu má svoje sídlo, bývajú a zdržiavajú sa tu aj vojaci. V meste už nefungujú elektrárne, nefunguje osvetlenie, nefunguje nič, čo poháňala elektina. Nefungujú dokonca ani autá, lietadlá, autobusy, atď. Hneď v centre je aj veľké jazero, ktoré po vyliatí zaplavilo polovicu mesta. Vylialo sa z dôvodu nefungovania poháňacích mechanizmov, teda voda sa už nedostávala do okolitých riek a potokov, ale zostávala tu. Na brehoch sa pohybuje veľa vojakov, zabezpečujú prevoz, nakladanie a všetko okolo tovaru a lodnej dopravy. Áno, lode jediné zostali - ale sú poháňané vetrom a poprípade ľudskou silou. Mesto od ostatných častí delí vysoký betónový plot, ale nie je celkom v dobrom stave, keďže na niektorých miestach je úplne zbúraný. Ľudia tak emigrujú a imigrujú, aj keď je to vládou zakázané.


NEAR CAPITAL
Táto oblasť je hneď vedľa hlavného mesta, teda hneď vedľa sektoru "Capital", poväčšine je za múrom, ktorý tieto dve oblasti od seba oddeľuje. V niekoľkých úsekoch je tento múr zbúraný, na viacerých úsekoch nie je vôbec. Práve na takýchto miestach majú obyvatelia Near Capitolu prístup k vode, ktorá zaliala taktiež aj polku centa mesta (sektor "Capital"). Tu ľudia povedzme "kšeftujú" s ostatnými ľudmi z Capitalu. Táto oblasť je známa najmä lesmy, ktoré poskytujú ľuďom ochranu a hlavne potravu. Lesy, ktoré tu sú, využívajú bohatí a to tak, že ich vyrubujú a z dreva majú veľký zisk, alebo sa tu taktiež chodia ľudia odreagovať. V lese nie je núdza ani o lovcov, či už lovcov zvery, alebo lovcov odmien. Konajú sa tu aj slávne trojboje (ktoré sú inšpirované knihou/filmom "The Hunger Games"). Nekonajú sa pravidelne, iba raz za čas a práve na tieto účely sa využívajú priestranstvá oblasti Near Capital.



WILLOUGHBY, TEXAS
Oblasť Willoughby patrí k Texasu, ktorý sa ale po dlhšom samostatnom vládnutí pripojil k Chicagu a dostal sa pod vládu Chicaga, teda stal sa taktiež aj sektorom Cedricovej Republiky. Táto oblasť je sústredená do dvoch veľkéých kruhoch, ktorých centrom sú dve obrovské veže. V týchto vežiach sa väčšinou konajú párty a slúžia aj ako také dve veľké krčmy. Všetko je v nich ale drahé a obyčajný človek si toho môže dovoliť len veľmi málo. Tieto veže sa delia na hlavnú a sesterskú, keďže architertonicky sú úlne totožné, len hlavná veža je o niečo väčšia. Hlavná veža sa nachádza vo "väčšom" z ostrovčekov. V okolí týchto "ostrovčekov", na ktorých stojí toto malé mestečko, je voda, a potom hory a lesy. Tieto dva kruhové miesta od seba delý dlhý most, ktorý pozorne a bez prestávky strážia vojaci. Táto oblať je určená hlavne pre pútnikov a ľudí, ktorý chcú mať viac možností, čo sa prostredia týka. Je tu veľa rôznorodých hôr, malých, veľkých, ale aj lesy a dokonca aj voda. Do mesta sa dá dostať cez dlhý dlhokánsky most, ktorý ale taktiež strážia vojaci. Vojaci, ktorý pracujú práve pre vládu Chicaga.


DALLAS
Opäť sa jedná o oblasť, ktorá bola k Chicagu a k Republike pripojená dodatočne. Táto oblasť sa vyznačuje hlavne lodnou dopravou a prístupom k otvorenému moru. Rozkvitá tu rybolov, výroba soli a rôzne iné povolania, ktoré sú spojené s morom. Do tejto lokality sa po jej pripojení presťahoval aj výcvikový tábor pre budúcich vojakov a členov vojenskej jednotky ACCA. Do tohto výcvikového tábora sa môžu dostať všetci, ktorý ešte nedovŕšili 18 rokov. Po 18 rokoch sa do tábora už niekto nedostanete, iba aj ako generál a veliteľ daného oddielu. Do tábora sa koná nábor nepretržite, stačí sa doň zapísať. Vojaci sú po skončení výcviku pridelení do oblasti, do ktorej ich treba. Dallas bol po výpadku skoro úplne zničení, ale čo to podarilo zachrániť. V celom meste nie je veľa bytov, ale pár stovák sa ich tu určite nájde aj pre budúcich obyvateľov a možno budúcich vycvičených vojakov.


OBRÁZKY SÚ ČISTO INFORMAČNÉ A ABY STE SI TIETO OBLASTI VEDELI LEPŠIE PREDSTAVIŤ